Milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani, amikor tárolóegységet választ?

 • SÚLY

  Mindig figyelje a termék össztömegét: a nagyobb súly jobb minőségű acél felhasználását jelenti, ami masszívabb tárolóegységet eredményez.

 • ÁR

  Hardlife tárolóegységek jelentős megtakarítást jelenthetnek a hagyományos, épített raktárakhoz képest.

 • SZÖVET

  A nagy teherbírású PVC szövetmagasabb védelmet biztosít a tárolt áruknak a környezeti hatásokkal szemben

 • TELEPÍTÉS

  Tárolóegységeink telepítése az egyéni igényeknek, éghajlati körülményeknek és a tervezett használatbavétel idejének megfelelően alakítható.

3 ok, amiért érdemes Hardlife terméket választania

Ellentétben más, piacon elérhető termékekkel, melyek esetében rossz minőségű PE szövet kerül felhasználásra, mi kizárólag nagy  teherbírású PVC-t használunk - különböző vastagsággal, az Ön speciális raktározási igényeinek megfelelően.

A választott sátor anyaga nagy hatással lehet a tárolóegység élettartamára és hasznosíthatóságára vonatkozóan. A PVC anyag piacvezető szövet az iparágban, melynek alkalmazása nagymértékben járul hozzá az áru biztonságos tárolásához-  ezért javasoljuk, hogy PE helyett mindig PVC szövetet válasszon.

A raktársátrak masszivitását alapvetően határozza meg a felhasznált acél súlya és vastagsága. Minden tárolóegységünk horganyzott acélból készül a rozsdásodás elkerülésének érdekében, és különböző boltív távolsággal rendelhetők, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb éghajlati viszonyoknak.

A tárolóegység kiválasztásakor mindig fordítson kiemelkedő figyelmet az össztömegre. Minél nagyobb a súly, annál jobb minőségű acél került a gyártás során felhasználásra.

Egy Hardlife termék átlagosan annyiba kerül, mint egy azonos méretű raktár 1 éves bérlete. Termékeink 10+ éves élettartamával kalkulálva, egy éves bérleti díjnak megfelelő vételár kifizetése után további 9 év használat áll rendelkezésére- ingyen!

 Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy bármelyik Hardlife Utility termék megvásárlásával akár 90%-ot spórolhat a bérleti díjon - a pénzügyi tudatosság jegyében.