Hardlife Europe - A raktározási megoldások szakértője

A Hardlife Europe Kft. a nemzetközi Hardlife csoport része, amely Skandináviában, az Egyesült Királyságban és Kelet-Európában van jelen, és a legtöbb európai országba, valamint Afrikába és az Egyesült Államokba is értékesít. A cégcsoport számos különböző piaci szegmensben végez tevékenységet, beleértve az építőipari berendezéseket, valamint a logisztikai, mezőgazdasági és építőipari raktározási megoldásokat.

2012-es indulása óta a Hardlife csoport erőteljes növekedést tapasztalt és számos európai országban aktívan terjeszkedik. Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű és innovatív termékeket kínáljunk alacsony és versenyképes áron.

A Hardlife termékkínálatát képző raktársátrakat, ponyvasátrakat, konténerirodákat, szállítókonténereket, valamint a zuhany- és WC-fülkékből álló kollekciót kifejezetten arra tervezték, hogy minden időjárási viszony között ellenálljanak a legzordabb környezeti hatásoknak is. Nagy teherbírású, kiváló minőségű acélszerkezeteink és ponyváink hosszú élettartamot garantálnak termékeinknek, melyek a legkülönbözőbb célokra hasznosíthatók. 

Elkötelezett munkatársainkból álló csapatunk célkitűzése, hogy költséghatékony, mégis hosszútávú megoldást találjanak az Ön mindennapi tárolási és raktározási szükségleteire. Raktársátor, ponyvasátor, konténersátor, állattartó sátor, konténerirodák - készletről, azonnali szállítással.

Hívjon minket még ma!